Een zakelijk account

Eenvoudig en efficiënt

Met een zakelijk account kun je  bestelgeschiedenis bekijken, waardoor je snel eerdere bestellingen kunt herhalen. Dit bespaart tijd en moeite bij het invoeren van bestellingen, vooral als je regelmatig lunch bestelt voor je medewerkers of collega’s.

Kostenbeheersing

Een zakelijk account kan helpen bij het bijhouden van uitgaven, omdat je bestellingen op rekening kunt plaatsen. Dit maakt het eenvoudiger om kosten te beheren en facturen te verwerken, vooral als je meerdere bestellingen per maand plaatst.

Zakelijke aanbiedingen

Speciale zakelijke aanbiedingen en kortingen: Voor het bestellen van lunch ontvang speciale deals en kortingen voor zakelijke klanten. Gemakkelijk besparen op lunchbestellingen, vooral als je voor een grotere groep mensen bestelt.

Service

Gepersonaliseerde service: Met een zakelijk account kun je specifieke instructies voor leveringen, dieetwensen of voorkeuren opgeven. Dit zorgt voor een meer gepersonaliseerde en consistente service voor jou en je team.

Een account


Het aanmaken van een zakelijk account op een website voor lunchbestellingen met bezorgservice kan dus de efficiëntie verhogen, kostenbeheersing vergemakkelijken en aantrekkelijke voordelen bieden voor bedrijven die regelmatig maaltijden bestellen.

Winkelwagen